hemma från dr efterbliven D:

Så nu har jag varit på vårdcentralen för att veta mina prover.. Tog med mormor för hon fattar mer än vad jag gör vad de gäller konstiga ord.
Som de konstaterade första gången jag tog prover hade jag streptocker Grad C vilket man inte brukar behandla. Men efter som det har tagit exakt en månad å jag inte har varit frisk en ända dag så är de nog den som fixar å donar med resten av min kropp som tex magen å armen huvudet att jag e slö bältrosen osvosv..
Men nu har jag iaf fått pencilin som jag ska käka i 10 dagar de e bara de att Viktoo fyller 21 på fredag å han ska ha b-day parteeyy då men matilda får la va nykter då : ( sånt gillar vi inte så myckey...

Helgen!

lite kortfattat om helgen då!

Fredag:
Jag och Glajjan gjorde iordning oss hos mig och sen åkte vi ner till Amanda där vi förfestade såklart hade vi med oss en champange flaska xD haha as fint vare. Efter det när alla var lite på lyset åkte vi taxi ner till krogen där dansade vi skrattade å drack som man alltid gör på krogen xD
Det blev för jävla trångt på den krogen i slutet helt sjukt vare.... så vi drog till Pipes en skottsk pub där vi träffade några skrattade å diskuterade lite....
Efter det drog glajjan med de killarna på efterfest medan jag vandrade vidare upp till mig.. på vägen hem så hittade jag en fin sparkcykel gul och röd med gröna handtag och hjulet var lite efterblivet.. skulle åka ner för en jättebacke men de var bara det att sparkisen inte hade någon broms så jag bromsade med mina nya klackskor.. slutade med att hela jävla klacka åkte av xD men de e sexya iaf...........

Lördag:
Glajjan kom till mig vid 10 jag öppnade dörren spritt språngannde naken men de gör inget. båda gick ner till sängen å somnade igen vaknade vid 3... sen kollade vi på film å sov lite i soffan mamma kom med mc donalds mat åt oss MHHHH!!!!!
Sen åkte vi till några å spelade wiii där pinsamheter bara flödade.... en av händelsena var att jag skulle ut på balkongen och hoppade på ett ben men de var så jkävla halt så flög å landade på ryggen så har cp ont nu men kul var det...  kom hem vid 5 på morgonen å sov till 16.00 mamma väckte mig >_< klart så va min helg..

PUss å pisk

Wtf

Oj inte ett inlägg på hela dagen typ läskigt va...
Aja har inte så mycket att skriva! är trött i hjärnan å ba vill dricka min monster sen dansa sen sova.

Pusssshejs å pisk!

Hihi

Får la börja å hissa å dissa nu snart någongång med som alla bloggmongon gör ; ) men fattar inte så jävla mycket på denna sidan. skriver lägger in en bild klart sen går jag!
Får la oxå lägga ut dagens outfit med? Eller nej :D

NU ska jag dansa lite! puss å pisk

Glajjan gästbloggar

Nu sitter jag och kollar när Matilda fixar sej för hon ska följa med mej när jag ska klippa mig det är najs:)
Hon hade faktiskt inget val thihi.

Igår va det att åka massa bil hämta Matildas kusin och förhöra henne haha det gick bra sen åkte vi massa till bil och dunkade musik och drack MONSTER självklart det är ju lixom VÅRAN GREJJ så alla andra som tror det är eran grejj ni är fan bara copycats palla va er.

Efter att vi åkt en massa bil i en jävla massa mil, så åkte vi hem till Dennis och kollade på trippel X han fick väldigt jätte gärna bo i Matildas säng så jag ska bjuda över han någon dag tror jag .

Men nu ska jag också gå och fixa mig sitter i pjamas:P



Matilda å jag
Glajjan.blogg.se

hm

Orkar inte vara vaken mer vill lägga mig i min säng och bara drömma mig bort till fjäran länder osch inte behlva tänka på tiden...

Saknar oxå vissa personer med : ( Men tänker såklart inte säga vilka de är ^^


AHHAHA fan va liten man var ;O de e ja i randigt

haha

JÄVLA vad ja bellade nyss ;( (bellade=trillade/ramlade) skulle springa från datorn till telefonen å då hade hela benet somnat knät med: (((( så jag åkte rakt ner i golvet trodde jag skulle dö men de gjorde ja inte.... sjukt läskigt  va de kändes som ja inte hade något ben :D ajfan bajs å nu ringer de igen men nu tänker ja inte svara..

MorroN!

Trodde jag låg i koma innan hade ställt alla alarm, på mobilen radion pappa å mamma var väckarklockor men jag vaknade inte ? Jag vet att jag pratar i sömnen å så men vafan så trött kan man inte vara eller?

Ska nog sova lite mer snart, håller på att koka lite te sen blire läggdags igen har jätte ont i magen och ryggen och känner mig ganska yr. Men har lovat mamma att skriva cv idag..... Jag suger på det ? kan fan inte skriva ett cv utan slang å hur fan skriver man ett sånt? aja..

Puss å pisk hörs snart

så kan det gå när inte locket är på

Japp sitter hemma i min ensamhet som vanligt. Ja, jag är singel men nej du får inte stöta på mig!
Som alla de 2 som läser min blogg så vet ni att jag mest spenderar min tid med mig själv... OJ jag menar mina kompisar. De är de jag prioriterar(stavning) mest. Orka spendra tid på killar som ändå kommer dissa en till slut å sårad å dumdristig tänker jag fan inte vara mer!
Vänner har man för livet killar kommer å går så vad väljer man ?!?

Nu hade tänkt å göra som alla blåsta å korkade fjortisar gör kolla på paradise hotel bara för att Sexy Stefan e med.. när han åker ut så e de fan byebye med paradise hotel! Sexy Stefan får gärna bo i min säng! haha!

Aja nog om detta nu ska ja gå å dra i den lille pusshejs! <3

Sexysnorris!

SÅ HEMMA!! har varit lite överallt dansat som en galning å druckit monster!!! livsfarliga kombinationer! :D men jag gillar det starkt 5/5 toasters!

Glajjan och matilda ska snart åka till sexy habo och smiska på tobbe när han tränar innerbandy... fattar mig fan inte på den sporten tycker den e lite gay!

Ha de bra så kanske ja skriver sen !! GLÖM INTE KOMMENTERA ni suger kuk på det ! vill bara påminna dig.

trött

AH vill bara hem å sova! Bajsmagen gör cp ont å ryggen med!
Men ja ska fan försöka vara med i skolan men käka så mycket ipren och alvedon kan juh inte vara bra :S
så..

ALLIHOP PÅ SAMMA GåNG SJUNG MED OSS EN DISNEYSÅNG!!!

HELGEN

ah du. det var en helg som jag inte kommer glömma! haha! i fredags var det förfest hos mig med janni och glajjan då vi drack å dansade till lite tallibanmusik!
Sedan var vi för fina för att ta bussen ner till stan så vi tog en Taxi å räsade ner till staden. Väl inne i staden så letade vi upp jönköpings största kyrka och satte oss där å drack å hade mysigt. vi träffade även chanko som jag till slut kallade schampoo hela kvällen ( har blivit jävligt dålig på att prata).

Sen gick vi ner till klubben Centrum å vips så hade glajjan glömt sitt legg hos matilda. Det blev en taxi upp å hämta sexy legget sen ner till stan igen. Gick till ingången vid centrum flörta lite som vanligt med vakten som såg väldigt arg ut på mig först men som sen smälte av min charm :D:D

Väl inte beställde vi lite champang dansade skrattade å sen kom ja på att min mobil var borta :( jag ringde till den å då svarade taxi gubben som kom med den till mig...
Sen dansade vi ännumer å osvosvosv...
SEn blev klockan mycket å vi tog flyget hem =)
somnade som två narkoleptiker <3

igår va de oxå kul träffade lite sexy människor å piskade lite på dem körde lite räserbil och lite sånt trevligt Btw visste ni att jag är catwoman ? ;)

BOMBAY

Alltså dr bombay å mcdooo hAHAH älskade han när jag var liten klädde tillåmed ut mig till dr bombay å sjöng hans låtar! de måste juh trott att jag var helt efterbliven :P

Ska till min älskade mormor vid halv 1 å sen ner till cp vårdcentralen! jävla stollar som jobbar där... känns inte som de kan ett skit där! Men känns som om de e bra med mig nu så känns det lika jobbigt som om det är något för jag har juh ändå ont å de smärtorna! fyfan!
Tänk dig någon som klämmer stenhårt runt din mage, slår å sticker knivar i den. det lixom hugger till i hela magen samt axeln och brösten alla de smärtorna på samma gång! å denna ständiga huvudvärk fyfan!

puss å pisk skriver mer efter ja har kommit hem! Juste var duktig å städade mitt rum igår så mamma ska shoppa sexy skor med mig i eftermiddag! KALAS!!!!!!

sooovarN!

Haha min säng gör det inte så lätt för mig alltså...
Mamma väckte mig la över 60gånger men jag vakna inte, jag har lärt mig å prata i sömnen och snooza när jag sover :D ganska najs! jag brukar alltid säga till mamma " ja, jag är vaken" och sen " jag håller på å klä på mig, jag är vaken"
HAHAH as fint juh blir bara tröttare å tröttare för varje dag som går. Snart kommer jag la gå i ide eller något.

Skolan känner jag mig inte så attraherad av i dag. Får juh veta mina provtagningar i dag, hoppas de inte är något farligt!
Igår skjustade jag hem glajjan vid 9 och på vägen hem fick jag sån obehaglig känsla magen  vred å vände på sig som ja vet inte vad. körde som en stolle hem, kastade mig ur bilen å spydde... SKUMT?

Kanske e de så att Matilda är gravid?
HAHAHA nä vem fan skulle de va då isf? och jag är smalare en innan kanske barn växer så magen åker in ist.. haha de vore juh den nya bantningsgrejjen då skulle alla vilja vara med barn:P

Nu ska jag sova lite till Puss å pisk!

Nytt inlägg

Nu sitter jag i min ensamhet å har förbannat ont i magen! ska fan anmäla min kropp.... så här får man inte betee sig.

Snart ska jag hämta glajjsan å skjutsa hem henne till sexy Habo! trevligt trevligt men det har vi alltid!
Förövrigt när jag tänker, ja jag kan tänka men det är bara ibland.
Så tänker jag på hur fan jag ska ha det alltså på killfronten är jävligt kass på vad de gäller killar... blir så jävla virrig å vet inte hur jag vill ha det eller något. Har la fantasier hur en kille ska vara å när jag inte tycker att de lever upp till det så vet jag inte hur jag ska göra. släpper inte någon förnära inpå nu. Kanske beror det på alla lögner å svek eller så e jag bara efterbliven å ska vara singel föralltid. Kanske inte är den lättaste att handskas med men aja Några förslag ?!?!

Här kommer en bild iaf på en fundersam matilda

Skolan!

Åhhh i dag har jag tillåmed fixat mig till skolan... Har "piffiga" kläder å inte som vanligt mjukisbyxor, hood tröjja å toffs och för att göra de lite finare så har jag alltid på mig mina slitna gympadojjor!
Det är skönt å ha den stilen på veckodagarna i skolan för vem fan orkar bry sig hur man ser ut när man är i skolan några timmar där det bara finns fula människor ?
Jag bryr mig inte ett skit när jag är i skolan hur jag ser ut... Fördelen är att jag kan gå upp senare ! [är sjuuukt morgontrött] hamnar typ i koma på morgonen. Nackdelarna är väll att folk som är mig nära tycker att jag inte bryr mig om hur jag ser ut å att jag är mannlig när jag har det på mig.

Men guess what ? Jo, Killar skiter hur min klädstil ser ut. Jag får mer killar än de som alltid tänker på hur de ser ut. Genom att gå efter modet osvosv...
Något som jag inte behöver göra.... visst en kille går väll på utseendet osch kläderna de kan ja inte säga något annat... men hur kul är det med en tjej som inte säger ett skit å bara ser söt ut ? Inget inre bara yttre?
Kul liv....

Puss å pisk!!


Min brors bil som ja var ute å rejsade med igår ;)

Mensskogen!

Hej hoppsan! nu sitter jag här med lilla HAbbibi!! stor duvet stura pattar osvosv...
Ska snart ner till sexy macken å köpa en sexy korv på Max 2 bett ;) deruu man kallas inte snoppslukare för inget....
Så har det bra! alla babe's så synes å höres vi i mensskogen!!

Sexy nationella

Jahapp snart blir det (om ca 5min) att ta min räser till skolan och sen sitta och göra en uppsatts i svenska i 5timmar ;O men vem sitter så länge egentligen? Hatar  å skriva... suger på det!
Åh va fan e essä eller krönika e det bara jag som inte har en anning hur man ska skriva en sån?
AJa berättar sen hur det har gått

PUsss Å PIsk

Sexy harry potter

Haha nu blir det å dra ner till min lilla grotta å kolla på sexy harry potter xD
Sen sova .. jävlar va jag har sovit idag ;O helt sinnessjukt. när ja kom hem från skolan vid 2 så sov ja till 8 ganska najs med tanke på att jag la mig tidigt igår kväll... kan juh inte vara så himla bra att sova så länge men men ! så kan de gå när matilda inte orkar gå  hiHi där fick ja till det ;).


Gammal bild men den duger

Oj OJ OJ jojojoj

Förbannat konstiga sjukdomar har jag fått.. men ingen hjälp...! vafan håller vårdcentralen på med? ta ett blod prov vänta i hundra dagar å så OJ vi vet inte vad det är! mina kramper å smärtor blir allt starkare å det tar som fan på mina krafter! kan ni inte bara fixa detta DET gör för jävla ont å de bryr sig inte ett skit... Jävla lam kärring som ba OJ har du lite ont.. oj har du fått näsblod och magkramper å huvudverk oj då... IDIOT HELVETEN säger ja bara... hoppas ja dör så de kan få lite skuldkänslor att de inte hjälpte mig!

helgen

Sjukt skojjsig helg denna helgen faktiskt...
I fredags var jag på krogen med glajjan hur kul som helst faktiskt! har inte varit på krogen på länge så de kändes bra å få komma ut lite.

I går var jag på kalas hos min kusin som fyllde 15, åt å spelade lite guitar hero med min andra kusin (11år)
Självklart vann jag för ja e bäst ;)
Efter det åkte jag till tobbe där glajjan matte å 175miljoner till var.. Där var vi i ca 2 sek sen åkte vi till stan å köpte monster MhhhH!! as gott.
Sen åkte vi runt å mongade oss lite sen fick jag ont i hela kroppen å då åkte jag hem igen <3

Älskar mina riktiga vänner ni kan inte fatta hur mycket ni betyder för mig!! ni vet vilka ni är <3

MMHHH är helt jävla såld på den drycken!!
RSS 2.0